Naaiatelier de Sterren
Uw persoonlijke sfeermaker

DUETTE
In de Duette® shades open en spandraden onzichtbaar door de stof. De Duette®  zijn toepasbaar in ieder interieur, maar zijn door hun veelzijdigheid bij uitstek geschikt voor afwijkende raamvormen, dakramen en serres. Zowel de vrij hangende-, ingespannen-,   plafond- als dakraamsystemen zijn in vele modellen leverbaar. Zo is er de populaire AO20 uitvoering, waardoor u een optimale  balans tussen lichtinval en privacy kunt regelen. Sommige stoffen zijn voorzien van een Topar® of een Dustblockcoating. Een bijzondere variant is de Duette FIXÉ. De 25, 32 en 64 mm brede plooien zijn aan de achterzijde gefixeerd, waardoor de voorzijde een regelmatige verdeling van de plooi laat zien.


Dustblock™
Dustblock™ is een transparante beschermende coating die aan beide zijden van de Duette is aangebracht. Dustblock™ heeft een uitstekende vuilwerende werking voor droogvuil, bijvoorbeeld stof en rookdeeltjes. Dustblock™ heeft verder een afwerende werking voor vloeistoffen op water- of oliebasis zoals koffie, wijn, melk en ketchup. Door deze vuilwerende werking zullen de Duette stoffen langer mooi blijven en de levensduur zal worden verlengd.

Topar® 
Sommige stoffen zijn voorzien van een gepatenteerde bijzondere coating. Topar® is een transparante beschermende coating die aan de achterzijde van de Duette is aangebracht. Topar® biedt een optimale reflectie en isolatie, is bestand tegen vocht, schoonmaakmiddelen en vervuiling door insecten.<<< Terug

Kaart
Opbellen
E-mail
Info