Naaiatelier de Sterren
Uw persoonlijke sfeermaker

Paneel gordijnen, 

Paneelgordijnen zijn een mooie trend in raam-decoratie. Ze worden gemaakt van verticale banen van stoffen die achter elkaar door een koord of trekstaaf als bediening geschoven kunnen worden.  Als u zo een grote ramen, scheidingswanden of schuifpuien hebt, kunt u voor een paneelgordijn kiezen, want krijgt uw woning een prachtige uitzicht.  

 

Scheidingswand:

Paneelgordijnen zijn meer dan alleen raamdecoratie. Ze zijn ook heel geschikt om op een speelse en creatieve manier één ruimte op te delen in twee. Naast het opsplitsen van een ruimte of het decoreren van je raam functioneert een paneelgordijn ook heel goed als kastdeur. Hiermee maak je jouw interieur bijzonder.


Systeem:

De systemen zijn in twee kleuren, wit gemoffeld of naturel aluminium meersporig leverbaar. Tevens voor de bediening kunt u kiezen met koord, trekstaaf of los gekoppeld.

Onderhoud:  

Panelen zijn d.m.v. klittenband aan de rail bevestigd en kunnen in een handomdraai afgenomen worden. Afhankelijk van de stofsamenstelling kan u zelf de panelen wassen of dient dit professioneel te gebeuren bij ons stomerijservice. De panelen zijn van een etiket voorzien waarop de wasvoorschriften vermeld staan.