Rosmolen 26, Leiden
071-5220221
info@desterreninterieur.nl

DS XL en DS XL LED Rails

Uw persoonlijke sfeermaker

Een echte sfeermaker in ieder interieur

De DS XL LED is een unieke combinatie van verlichting en een gordijnrail. De DS XL is ook leverbaar zonder LED verlichting. De DS XL rails is geschikt voor middelzwaar en zware gordijnen. De LED verlichting is energiezuinig en milieuvriendelijk. 

Profiel.

Het gewicht van de DS XL LED rails is 480 gram per meter. Het materiaal is van aluminium extrusie. De maat van de profiel is 60 mm x 15 mm. De DS XL rails is leverbaar tot een lengte van 6 meter.

 

Te gebruiken in.

De DS XL rails is geschikt voor hotels, kantoren, gezondheidszorg, winkels, boten, scholen, woningen of daar waar een hoogwaardig en efficiënt handbediend gordijnrailsysteem is gewenst. 

 

Kleuren.

De DS XL LED Rails is standaard leverbaar in de kleuren wit, zilver en antraciet. Mocht u een speciale kleur gewenst hebben, dan is dat op aanvraag ook leverbaar. 

Garantie.

Beloftes maken is makkelijk. Wij geven liever garantie. Om jarenlang zorgeloos gebruik te kunnen maken van de DS XL rails krijgt u 10 jaar garantie op uw ophangsysteem. Mocht er in de eerste 10 jaar iets niet goed zijn met uw ophangsysteem, dan komen wij graag het probleem oplossen.