Rosmolen 26, Leiden
071-5220221
info@desterreninterieur.nl

Forest Shuttle Rails

Uw persoonlijke sfeermaker

Bedien uw gordijnen overal in de wereld.

De Forest Shuttle is leverbaar in 3 types; Shuttle S, Shuttle M en Shuttle L. De motor loopt bij alle drie de types soepel en fluisterstil. U kunt uw gordijnpakket op iedere gewenste positie afgesteld worden. Waar u ook in de wereld bent, u kunt uw gordijnen altijd met uw smartphone bedienen. 

Gordijnen voor persoonlijke woonstijl

FOREST SHUTTLE® L.

De Forest Shuttle L trekt een gordijngewicht van 40 kg.  De Shuttle L heeft een motorsnelheid van 18 cm per seconde. Deze gordijnmotor heeft een geïntegreerde adaptor en heeft daardoor slechts een enkele kabel nodig voor de stroomvoorziening.  

FOREST SHUTTLE® S.

De Forest Shuttle® S is identiek aan de Forest Shuttle® L met als enige verschil dat de adapter niet geïntegreerd is en aan de buitenkant bevestigd zit.

Inbetween gordijnen
Persoonlijke woonstijl

FOREST SHUTTLE® M.

De Shuttle is speciaal geaakt voor zwaardere gordijnen. De maximale gordijngewicht is 70 kg. 

Bedien uw gordijnen met uw smartphone.

Meer en meer systemen zijn tegenwoordig aangesloten op het internet, waardoor ze met een app op afstand bediend kunnen worden.

Een recente toevoeging hierop is het systeem van Smartwares. Dit systeem maakt verbinding met het bestaande WiFi netwerk en kan ook aangestuurd worden middels een app op uw telefoon. De hoofdmodule bevat een afstandbedieningschip die gekoppeld wordt aan het Forest multi protocol. Dit protocol is standaard aanwezig in alle Forest Group gemotoriseerde systemen met ingebouwde multi ontvanger, zoals de Shuttle®. De hoofdmodule is tevens een reguliere stekkerdoos, waar bijvoorbeeld een lamp op aangesloten kan worden.

Beheer opties.

Gebouwautomatisering.

Met de 2 RQ bus aansluitingen aan de onderzijde van de motor is het mogelijk om meerdere motoren te koppelen. Bediening kan individueel of in een groep

Touch Impulse.

Een simpel trekje aan het gordijn is voldoende om deze te laten bewegen.

 

Vrijloop bij stroomuitval.

De Forest Shuttle® beschikt over een vrijloopfunctie en de mogelijkheid van handbediening. Handig en praktisch als de stroom een keer uitvalt. 

Diamond Sense.

Bedien gordijnen eenvoudig met een afstandsbediening. 
15 kanaals, mogelijk om 15 rails tegelijk aan te sturen of individueel via geïntegreerde timer functie of handmatig. Auto-on modus zorgt ervoor dat het scherm oplicht in het donker wanneer je met de hand erboven houdt. Bereik van 30 meter. Inclusief magnetische wandhouder.

Z-Wave domotica.

Het Forest Shuttle® systeem kan uitgerust worden met het Z-Wave Plus protocol. In combinatie met een slim domotica systeem zoals Homey of Fibaro hebt u nu uw woning in uw broekzak zitten. Bestuur waar ook ter wereld de gordijnen en andere apparaten vanuit een gebruiksvriendelijke app.