De Sterren interieur
Gordijnen - Raamdecoratie - Horren
Uw persoonlijke sfeermaker
Schuine gordijnen
Een schuine dakraam? Wij helpen u graag verder.
Eigen gordijnatelier
Alle gordijnen en vouwgordijnen worden op maat gemaakt in onze eigen atelier

Gordijnatelier voor al uw maatwerk.

Al meer dan 30 jaar zijn wij uw deskundig op het gebied van het maken van alle soorten gordijnen in Nederland. In onze atelier kunt u terecht voor maatwerk, voor zowel particulieren en bedrijven. Alle producten in ons atelier worden uitgevoerd door vele geautomatiseerde machines en onze vakkundige collega’s. Met behulp van de machines gaat het werk sneller en wordt de kwaliteit van het maatwerk beter.

Gordijnatelier Leiden
Linnen gordijnen Leiden

Werkzaamheden gordijnatelier.

  • Plooigordijnen,
  • Vouwgordijnen,
  • Ringgordijnen,
  • Wavegordijnen,
  • Paneelgordijnen,
  • Gevoerde gordijnen,
  • Kussens, ambrasse, stoelhoezen, 

Verder alles wat van een woning gevraagd wordt om van interieurtextiel te maken, kunnen wij voor u realiseren. 

Maatwerk voor iedereen.

Alle gordijnstoffen en vouwgordijnen in onze showroom maken wij voor u als particulier op maat in eigen atelier. U kunt natuurlijk ook uw eigen gordijnstoffen door ons laten maken.  Verwerking van uw gordijnen kan in ons atelier voor scherpe prijzen, spoedopdrachten en voor de meest luxueuze uitvoeringen. Wij werken ook voor bedrijven zoals woonwinkels en gordijnleveranciers. 

 

Gordijnen maken
Gordijnen op maat Leiden

Gordijnen vermaken.

Heeft u gordijnen die te lang zijn? Of wilt u van een grote gordijn twee delen maken? In ons gordijnatelier is dat mogelijk. Wij vermaken ook uw bestaande gordijnen. De juiste maten opmeten, gordijnen afhalen en ophangen is dan ook mogelijk. Gordijnen vermaken doen we voor bedrijven en particulieren.

Traditioneel vakmanschap en moderne automatisering.

Wij werken met een traditioneel machinepark met zo min mogelijk hulpmiddelen, waarbij jarenlange ervaring en gevoel de leidraad zijn. Wij werken graag voor u en met u aan het mooiste interieur.

Schuine overgordijnen

Special curtains.

Gordijnen kunnen in verschillende uitvoeringen worden gemaakt, maar ook in verschillende vormen! Heeft u een schuine dakraam? Dan maakt ons gordijnatelier uw gordijnen schuin. Wij adviseren u graag over gordijnen voor schuine dakramen in onze showroom of bij u thuis.