Rosmolen 26, Leiden
071-5220221
info@desterreninterieur.nl

Gordijnen op maat

Uw persoonlijke sfeermaker

De sfeermakers van uw interieur

Gordijnen maken uw interieur pas echt af. Ze vormen een optimale-isolatie. Daarnaast geven gordijnen u meer privacy en sfeer. U kunt gaan voor een transparante stof, maar er zijn ook lichte overgordijnen. Of kiest u liever voor zware overgordijnen? De Sterren interieur heeft alles in huis.

Wij maken de gordijnen op maat in onze eigen atelier. Wij hebben hierdoor snellere levertijden tegen scherpe prijzen. 

Gordijnen in Leiden
Overgordijnen Leiden

De val van uw gordijnen.

Twijfelt u over hoe uw gordijnen zullen hangen? U bepaalt zelf de val van uw gordijnen. Wij bieden u diverse ophangsystemen, die uw gordijnen verschillende uitstralingen geven. 

U heeft keuze uit verschillende soorten rails of roedes, maar u kunt ook kiezen voor verschillende railroedes. Bovendien worden alle ophangsystemen op maat voor u gemaakt. Zo zijn niet alleen uw gordijnen naar uw smaak, maar ook de rails of roede. 

Luxe linnen stoffen.

Linnen gordijnen voor de woonkamer ogen niet alleen luxe en tijdloos, ze zijn ook ontzettend sterk dankzij hun stevige en natuurlijke structuur. Linnen doet het goed in bijna ieder interieur, dus grote kans dat ook het van uw ervan opfleurt. Wij hebben alles in huis, zoals  subtiele vouwgordijnen, kamerhoge sfeermakers, landelijke linnen in-betweens.

Inbetween gordijnen

Licht en privacy.

U bent opzoek naar gordijnen op maat voor uw privacy? Of u wilt u kamer verduisteren? Gordijnen bieden voor elke situatie een oplossing. Wij bieden u verschillende gordijnen zoals transparante gordijnen, in between gordijnen, lichtdoorlatende gordijnen en verduisterend gordijnen. 

Mocht privacy voor u een belang zijn dan kunt u het best voor inbetween, lichtdoorlatend of verduisterende gordijnen kiezen. Transparante gordijnen bieden hebben meer lichtinval en er kan direct in uw kamer gekeken worden.

Isolatie.

Met overgordijnen verbetert u de temperatuur in huis. Gordijnen houden in de zomer de zon buiten en de warmte binnen in de winter.

Wij bieden u ook gordijnen die eigenschappen bieden voor extra isolatie. Denk hierbij aan gordijnen met een extra coating, voor geluidsisolatie of warmte-isolatie. 

Gordijnen

Akoestiek.

U kent vast wel het probleem; het galmt als u praat en u kunt elkaar thuis maar slecht verstaan. Dan heeft u last van een slechte akoestiek in huis. Dit probleem ontstaat als geluidsgolven ongehinderd kunnen reflecteren op harde oppervlakten zoals muren, vloeren of plafonds. Ook harde materialen in het interieur zoals glas, hout, steen en staal veroorzaken galm. 

Gelukkig valt er veel te doen tegen galm, gordijnen! Kies voor een dikke raambekleding of gordijnen met een dubbele laag stof en uw akoestiek in huis verbeterd.

Bezoek onze showroom in Leiden.

Bezoek onze showroom in Leiden voor meer advies! Met of zonder afspraak staat er altijd een adviseur voor u klaar.  Wij werken graag met u en voor u aan het mooiste interieur.