Rosmolen 26, Leiden
071-5220221
info@desterreninterieur.nl

Gordijnen

Uw persoonlijke sfeermaker

Persoonlijke woonstijl

Gordijnen voor een persoonlijke woonstijl.

Bent u opzoek naar gordijnen? Dan bent u op het juiste adres. In onze showroom helpen wij u bij het kiezen van gordijnen. Wij hebben voor iedere smaak genoeg keuze van moderne tot klassieke stoffen. Samen met u werken we aan uw gordijnen die perfect passen bij uw persoonlijke woonstijl.  

Welke stijl kies jij?

Onze gordijnen collecties beperken zich niet en daardoor hebben we voor iedere smaak een oplossing.

Gaat u voor en minimalistische gordijnen, of worden het strakke, tijdloze inbetweens die net wat meer warmte en aankleding bieden?

De keuze is aan u.

Gordijnen voor persoonlijke woonstijl
Overgordijnen

Het zonlicht buiten.

Met overgordijnen houdt u op een sfeervolle manier het zonlicht buiten de kamer. Een huis pas echt af door toevoeging van gordijnen, omdat gordijnen echte sfeer bepalers kunnen zijn. Daarnaast zijn overgordijnen ideaal wanneer u een kamer helemaal wilt verduisteren. Ook hebben overgordijnen een fijne isolerende werking. 

Overgordijnen

Gordijnen

Overgordijnen geven de ruimte direct sfeer. Overgordijnen zijn lichtdoorlatend of verduisterend. Ze zijn ook de oplossing tegen galm. Daarnaast hebben overgordijnen een isolerende werking tegen warmte en kou. 

Inbetween

Elekttrische rails

Inbetweens zijn lichtdoorlatende gordijnen die qua stofdikte tussen overgordijnen en vitrages in zitten. Ze zijn transparant, maar door de weving en het garen is de stof voller.  We hebben in de winkel een uitgebreide collectie inbetweens. 

Vitrage

Een vitrage is gemaakt van transparante stof. Daarom worden vitrages in het algemeen ook gebruikt om minder fel licht binnen te laten komen. Vitrages worden vaak gecombineerd met overgordijnen.

Onderhoudsvriendelijk.

Onderhoudsvriendelijke gordijnen zijn geen overbodige luxe in een ruimte waar vuil, vet en vocht dagelijks aanwezig is. De Sterren interieur begrijpen dat en komt met tijdloze gordijnen voor de keuken die het kerstdiner, het kinderfeestje en de dagelijkse bezigheden van het gezin overleven. We geven u graag tips over gordijnen voor de keuken die naast onderhoudsvriendelijk tegelijk ontzettend stijlvol en elegant zijn.

Persoonlijke woonstijl
Gordijnen voor persoonlijke woonstijl

Bedien uw gordijnen overal ter wereld.

Tegenwoordig worden steeds vaker bij gordijnen een elektrische rails gekozen. Met één klik op uw smarphone opent/sluit u uw gordijnen. De elektrische rails is verkrijgbaar met verschillende opties en kleuren.


Lees meer >>>

Bezoek onze showroom in Leiden.

Bezoek onze showroom in Leiden voor meer advies! Met of zonder afspraak staat er altijd een adviseur voor u klaar. Wij werken graag met u en voor u aan het mooiste interieur.