Rosmolen 26, Leiden
071-5220221
info@desterreninterieur.nl

Ons atelier

Uw persoonlijke sfeermaker

Gordijnatelier voor al uw maatwerk.

Al meer dan 25 jaar zijn wij uw deskundig op het gebied van het maken van alle soorten gordijnen in Nederland. In onze atelier kunt u terecht voor maatwerk, voor zowel particulieren en bedrijven. Alle producten in ons atelier worden uitgevoerd door vele geautomatiseerde machines en onze vakkundige collega’s. Met behulp van de machines gaat het werk sneller en wordt de kwaliteit van het maatwerk beter.

Persoonlijke woonstijl

Werkzaamheden naaiatelier.

  • Plooigordijnen,
  • Vouwgordijnen,
  • Ringgordijnen,
  • Wavegordijnen,
  • Paneelgordijnen,
  • Gevoerde gordijnen,
  • Kussens, ambrasse, stoelhoezen, 

Verder alles wat van een woning gevraagd wordt om van interieurtextiel te maken, kunnen wij voor u realiseren. 

Maatwerk voor iedereen.

Alle gordijnstoffen en vouwgordijnen in onze showroom maken wij voor u als particulier op maat in eigen atelier. U kunt natuurlijk ook uw eigen gordijnstoffen door ons laten maken.  Verwerking van uw gordijnen kan in ons atelier voor scherpe prijzen, spoedopdrachten en voor de meest luxueuze uitvoeringen. Wij werken ook voor bedrijven zoals woonwinkels en gordijnleveranciers. 

 

Concurrerende prijzen.

Wij leveren gordijnen in verschillende prijscategorieën met de meest bijzondere dessins en geweven patronen.
Doordat wij de gordijnen en vouwgordijnen zelf op maat in atelier maken hebben wij zeer concurrerende prijzen. Bij het kopen van gordijnen gaat het niet om de meterprijs, maar de eindprijs als u gordijnen koopt. De meterprijs zegt weinig als er nog geconfectioneerd moet worden. Dit betekent manuren, materiaalkosten, haken of ringen, verzwaring, gewichtjes, etc.
Let ook op de plooipercentage die wordt gebruikt. De Sterren interieur is specialist in gordijnen en raamdecoratie en zal u hierbij altijd
adviseren!

Traditioneel vakmanschap en moderne automatisering.

Wij werken met een traditioneel machinepark met zo min mogelijk hulpmiddelen, waarbij jarenlange ervaring en gevoel de leidraad zijn. Wij werken graag voor u en met u aan het mooiste interieur.