Rosmolen 26, Leiden
071-5220221
info@desterreninterieur.nl

Welkom bij de Sterren Interieur.

Uw persoonlijke sfeermaker.

De KS-lijn is dé ideale instaprail. Een hoogwaardig en efficiënt handbediend gordijnrailsysteem geschikt voor lichte- en middelzware gordijnen. Ook verkrijgbaar als inbouwrail.

De DS-lijn is voor de liefhebber van een strak vormgegeven gordijnrail. Dit handbediend gordijnrailsysteem is geschikt voor lichte- en middelzware gordijnen en heeft een prachtige uitstraling. 

Rails en roede

De CS-lijn is uitermate geschikt voor zwaardere gordijnen. De CS-rail wordt dan ook niet voor niets de ‘Hotel Rail’ genoemd. Deze rails wordt meestal gebruikt voor projecten.

Rails en roede

De MTS-lijn is een elegant en solide systeem speciaal ontworpen voor de zorgsector en uitermate geschikt voor sanitaire ruimtes.

rails en roede

De MCS-lijn is een  systeem geschikt voor meerdere gordijnen, zodat vitrage, gordijnen en overgordijnen op 1 rail kan worden bevestigd. 

De DS-XL lijn bestaat uit unieke en elegant vormgegeven railsystemen,  gemotoriseerd eventueel voorzien van sfeervolle LED verlichting.

De CKS-lijn is een gebruikersvriendelijke koordbediende rail met afzonderlijke koordkanalen waardoor het koord niet los of verstrikt kan raken. Geschikt voor lichte en middelzware gordijnen.

De CCS-lijn is een gebruikersvriendelijke koordbediende rail met afzonderlijke koordkanalen waardoor het koord niet los of verstrikt kan raken. Geschikt voor middelzware en zware gordijnen.

Dit railroedesysteem is een mooie combinatie tussen de elegante uitstraling van een roede en het gemak van een koordbediende rails. De railroede is ook leverbaar zonder handbediening. Deze zijn in verschillende kleuren leverbaar. 

De MRS-lijn is een elektrisch bedienbare railroede. Het gemak van de elektrische bediening in combinatie met een stijlvol design maakt dit systeem een eyecatcher in elke ruimte.

De Shuttle-lijn is een geruisloos, soepel en gemotoriseerd gordijnrailsteem, bedienbaar met de hand of met afstandsbediening of via een smart home systeem.